MEDITATIE CURSUS

Meditatiecursus van AURAYOGA is gericht op de persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid van deelnemers. De cursus meditatie wordt in drie modules geleverd waarna deelnemers zelfstandig verder kunnen mediteren. Bij voorkeur worden in tien sessies meditatie van een uur de oefeningen die behoren tot de modules AURAYOGA I, II en III overgedragen.

Meditatiecursus

DOWNLOAD GRATIS EBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS AANBOD MEDITATIE

Meldt u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod meditatie. Na inschrijving ontvangt u een email met daarin de mogelijkheid tot het downloaden van een ebook.

CURSUS MEDITEREN BIJ U THUIS, IN UW BEDRIJF, OP EEN EVENEMENT OF VIA SKYPE

Meditatiecursussen van AURAYOGA worden op veel locaties aangeboden. We komen naar u toe. Een meditatiecursus wordt bij u thuis, in uw bedrijf, op een evenement of via Skype aangeboden, in binnen- en buitenland. Mediteren kan overal en AURAYOGA schikt zich graag naar uw mogelijkheden.

ZELFSTANDIG MEDITEREN

Voor het beste resultaat motiveren we de deelnemers aan een cursus meditatie om in eigen tijd verder te mediteren. Alle oefeningen die worden overgedragen kunnen thuis worden voortgezet. Op basis van ontwikkeling en ervaringen in het dagelijkse leven is er gedurende de meditatiecursus altijd ruimte voor theoretische onderbouwing en reflectie.

AURAYOGA I

De eerste module van de meditatiecursus richt zich op ademhalen, voelen, concentreren en observeren. Je maakt kennis met de chakra’s en een aantal basisoefeningen van de AURAYOGA. Je leert jezelf energetisch te gronden, evenals jezelf liefdevol te verbinden met mens en universum. Naar aanleiding van ervaringen en het huiswerk is er ruimte voor theoretische onderbouwing.

AURAYOGA II

In de tweede module van de meditatiecursus maak je kennis met de helende werking van de Gouden Straal. De energie van het gouden licht verzacht het zenuwstelsel, vitaliseert je basisenergie en verhoogt de frequentie van je trilling. Oefeningen richten zich op het verruimen van de pranabuis voor een verbeterde doorstroming van levensenergie, het openen en wassen van de chakra’s, evenals het verschonen van de aura.

AURAYOGA III

De oefeningen in de laatste module van de meditatiecursus richten zich op het werken met hogere chakra’s die zich buiten het fysieke lichaam bevinden en het verankeren van helende levensenergie in de hartchakra. Je leert om vanuit de hartchakra energie te stromen naar medemens en omgeving. Je wordt bewust van je rol in het universum en maakt contact met de originele reden van je bestaan.

AANMELDEN MEDITATIECURSUS

Heeft u interesse in een meditatiecursus van AURAYOGA bij u thuis, in uw bedrijf, op een evenement of via Skype, dan kunt u een bericht sturen via het onderstaande formulier.

EMAIL *

NAAM *

TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT

U dient alle velden met een * in te vullen.

TARIEVEN MEDITATIECURSUS

AURAYOGA werkt op basis van een uurtarief van € 50,-. Voor dit tarief kunnen maximaal 5 personen deelnemen aan een sessie.

De maximale capaciteit van een sessie AURAYOGA is 20 deelnemers. Voor elke deelnemer aan een sessie boven de 5 personen is het tarief € 10,-.

De tarieven zijn exclusief de reiskosten voor levering van een meditatiecursus buiten Amsterdam.

GOUDEN BAL MEDITATIE

XANDOR MARC SAJET

Mr. AURAYOGAXandor Marc Sajet (1975) is oprichter van AURAYOGA (2011). Sinds 1999, na zijn studie aan de Haarlem Business School, is Xandor student van Rudolf Steiner’s Antroposofie, Beinsa Douno’s en Omraam’s esoterisch Christendom, en de Bijbel. Spelenderwijs mediterend sinds 1999 ontmoette Xandor in 2002 zijn meditatieleraar Michael “Moksha” die hem een mix van technieken heeft overgedragen vanuit de Kriya Yoga, Reiki Tera Mai en Seichim. Xandor biedt meditatiebegeleiding in de Nederlandse, Engelse en met behulp van een vertaler eveneens in de Russische taal.

Trusted Shops

REVIEWS

AURAYOGA
0 out of 5

Ø 0 uit 5 op basis van 0 reviews.

Facebook

LIKE

Volg ons op Facebook en neem deel aan leuke winacties.