LEMURISCHE KRISTALLEN

Lemurisch kristal kopen bij AURAYOGA voor meditatie, reiki, aura healing en chakra balancing. De kristallen zijn 100% natuurlijk en met de hand uitgegraven in Minas Gerais Brazilië. Alle kristallen die we aanbieden zijn individueel geselecteerd en persoonlijk door ons goedgekeurd. Naast het aanbod van onbewerkt Lemurisch kristal is er ook een beperkt assortiment gepolijste Lemurische kristallen.

Tot nader bericht is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen voor Lemurisch kristal.

Trusted Shops

REVIEWS

AURAYOGA
0 out of 5

Ø 0 uit 5 op basis van 0 reviews.

iDeal

AFREKENEN

We accepteren betaling via iDeal, Mister Cash en PayPal.

iDeal

VERZENDEN

PostNL levert de bestelling binnen 3 werkdagen.


LEMURISCHE KRISTALLEN


Lemurische kristallen hebben vaak een heilig-geometrische hexagonale vorm en horizontale strepen of traptreden die omhoog lopen naar de punt van het kristal. Vaak, maar niet altijd, heeft het kristal uit de Lemurische tijd een matte glans of bevroren laag. Er wordt van gezegd dat deze kristallen door de voorhistorische Lemurische beschaving zijn achtergelaten om ons in deze tijd te onderwijzen en te begeleiden. Lemurische kristallen helpen je te herinneren om de heelheid van je hartchakra te voelen.

Gepolijst Lemurisch Kristal Regenboog

Gepolijst Lemurisch Kristal van 16,3 cm en 770 gram voor € 445

Lemurisch Kristal Regenboog Laserstaf

Lemurisch Kristal van 15,2 cm en 870 gram voor € 395

Gepolijst Lemurisch Kristal Regenboog

Gepolijst Lemurisch Kristal van 14,8 cm en 460 gram voor € 325

Lemurisch Kristal Regenboog

Lemurisch Kristal van 15 cm en 730 gram voor € 305

Lemurisch Kristal Gegraveerde Manifestatie Tweeling Raam Regenboog

Lemurisch Kristal van 13,5 cm en 500 gram voor € 255

Lemurisch Kristal Channeler Informatie-Recorder Laserstaf

Lemurisch Kristal van 13,5 cm en 280 gram voor € 225

Lemurisch Kristal Manifestatie Trigger Yang Laserstaf

Lemurisch Kristal van 13,7 cm en 300 gram voor € 225

Lemurisch Kristal Isis Tijdlijn-Toekomst

Lemurisch Kristal van 15 cm en 450 gram voor € 225

Lemurisch Kristal Scarlet-Tempel Dolfijn

Lemurisch Kristal van 13,7 cm en 380 gram voor € 225

Lemurisch Kristal Gegraveerde Scarlet-Tempel Channeling Yang Laserstaf

Lemurisch Kristal van 13,8 cm en 330 gram voor € 225

Lemurisch Kristal Gegraveerde Laserstaf

Lemurisch Kristal van 13,3 cm en 390 gram voor € 175

Lemurisch Kristal Dolfijn Manifestatie Laserstaf

Lemurisch Kristal van 14,2 cm en 340 gram voor € 175

Lemurisch Kristallen Bol met Regenboog

Lemurische Kristallen Bol van 5,1 cm en 210 gram voor € 145

LEMURISCH ZAADKRISTAL


Zingende Roze Lemurische Zaadkristallen worden niet meer in Minas Gerais gevonden. De originele voorraad is gedistribueerd en vergeven. Van de zaadkristallen wordt gezegd dat ze in contact staan met alle Lemurische kristallen en hen energetisch onderwijzen. AURAYOGA heeft twee roze zaadkristallen en gebruikt deze om het assortiment Lemurisch kristal op te laden.

Lemurisch Zaadkristal

Lemurische Zaadkristallen

HALL OF FAME


Lemurisch bergkristal archief.

Lemurisch Kristal Tantrische-Tweeling Manifestatie

Lemurisch Kristal van 18 cm en 1000 gram

Lemurisch Kristal Manifestatie Regenboog

Lemurisch Kristal van 18 cm en 680 gram

Lemurisch Kristal Gouden-Heler Informatie-Recorder Ouder-Kind Laserstaf

Lemurisch Kristal van 19 cm en 420 gram

Lemurisch Kristal Gegraveerde Channeling Laserstaf

Lemurisch Kristal van 13,7 cm en 200 gram

Lemurisch Kristal Gegraveerde Isis Manifestatie Tijdlijn-Verleden Laserstaf

Lemurisch Kristal van 14,8 cm en 370 gram

Lemurisch Kristal Regenboog Laserstaf

Lemurisch Kristal van 22 cm en 520 gram

Lemurisch Kristal Manifestatie Dolfijn Dubbeleinder

Lemurisch Kristal van 18 cm en 550 gram

Lemurisch Kristal

Lemurisch Kristal van 17 cm en 450 gram

Kristallen Lemurische

Gepolijst Lemurisch kristal van 14 cm en 520 gram

Lemurisch Kristal Manifestatie Gronding Regenboog Tweeling

Lemurisch Kristal van 15,5 cm en 480 gram

Lemurische Kristal

Lemurisch Bergkristal van 31 cm en 1450 gram

Kristal Lemurische

Lemurisch Bergkristal van 17 cm en 620 gram

Kristallen Lemurisch

Lemurisch Bergkristal van 19 cm en 920 gram

Kristal Lemurisch

Lemurisch Bergkristal van 14 cm en 850 gram

Lemurisch Kristallen

Lemurisch Bergkristal van 20 cm en 480 gram

Gepolijst Lemurisch Kristal

Lemurisch Bergkristal van 15 cm en 580 gram

Lemurisch Kristal Gegraveerde Regenboog Gronding

Lemurisch Kristal van 12 cm en 380 gram

KENMERKEN EN HISTORIE VAN DE LEMURISCHE KRISTALLEN UIT SERRA DO CABRAL, MINAS GERAIS, BRAZILIË

Lemurisch zaadkristal werd eind jaren negentig voor het eerst gevonden in een mijn op een bergtop van de Serra do Cabral nabij de gemeente Joaquin Felicio in de regio Minas Gerais in Brazilië. Met hun matte, dromerige en zachtroze gloed werden deze Lemurische zaadkristallen direct herkent als een uniek nieuw type helende steen. Sindsdien worden er verschillende varianten Lemurische kristallen in de regio gevonden.

Lemurische KristallenLemurische kristallen hebben vaak een heilig-geometrische hexagonale vorm en horizontale strepen of traptreden die omhoog lopen naar de punt van het kristal. Vaak, maar niet altijd, heeft het kristal uit de Lemurische tijd een matte glans of bevroren laag. Er wordt van gezegd dat deze kristallen door de voorhistorische Lemurische beschaving zijn achtergelaten om ons in deze tijd te onderwijzen en te begeleiden. Lemurische kristallen helpen je te herinneren om de heelheid van je hartchakra te voelen. Het zijn krachtige kristallen voor meditatie en genezing op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

MEER INFORMATIE

Lemurisch kristal werking
Lemurisch kristal ervaring

MEDITEREN MET LEMURISCHE KRISTALLEN

Kristallen zijn de computers en versterkers van de natuur. Als energiegeleider versterken kristallen niet alleen energie, maar ook gevoelens, gedachten en intenties van de persoon die met het kristal werkt. Lemurische kristallen zijn mede daarom uitermate geschikt voor meditatie, reiki en ander energiewerk; de frequenties van hun trilling hebben een heilzame werking op aura’s en energievelden in de omgeving.

HARTCHAKRA KRISTALLEN MET VEEL YIN ENERGIE DIE GESCHIKT ZIJN VOOR DROOMWERK

Lemurisch KristalLemurische kristallen resoneren veel Yin of vrouwelijke energie. Ondanks hun enorme kracht, resoneren ze een zachtere energie dan zogenaamde Yang of mannelijke kristallen, zelfs wanneer ze een duidelijke Yang transparantie vertonen. Helers en lichtwerkers voelen in de Lemurische kristallen veel warmte en een kracht die zij niet eerder hebben waargenomen. Vanuit persoonlijke ervaring kunnen we bevestigen dat Lemurisch kristal enorm effectief is bij het openen van de hartchakra en het emotionele lichaam. Bij meditatie gebruik je deze kristallen als stemvork om in te tunen op de eenheid van je hartchakra. Ze bieden een warme deken en diepe ontspanning. De kristallen zijn uitermate geschikt om dromen te interpreteren. Ze onthullen je persoonlijke potentie en tonen in dromen je ontwikkelingspad.

DE WERKING VAN KRISTALLEN EN METAFYSISCHE KENMERKEN

De buitenkant vertelt vaak veel over de binnenkant. Kristallen kun je lezen zoals je ook mensen kunt lezen. Lichaamsvormen en gezichtsuitdrukkingen verraden vaak veel over hoe iemand in zijn vel zit. Zo ook met kristallen. Kleuren, vormen, samenstelling en geometrische configuraties bieden inzicht en informatie over de werking van het kristal.

GEGRAVEERD KRISTAL

Lemurisch Kristal GegraveerdGegraveerde Lemurische kristallen vertonen natuurlijke patronen en symbolen op het kristal. Er wordt over deze gravures gezegd dat zij informatie bezitten over genezing en genezingstechnieken uit de tijd van Atlantis en Lemuria. Dit zijn mystieke Lemurische meditatiekristallen die persoonlijke ontwikkeling motiveren.

GRONDING KRISTAL

Kristallen LemurischeGronding kristallen hebben een 8-hoekig gezicht op de punt van het kristal. Gronding kristallen zijn zeldzaam en helpen je om praktische zaken op een realistische manier te verwerken. Een gronding kristal is bijzonder behulpzaam bij het aarden van jezelf en het verminderen van het ruimtelijke gevoel dat kan ontstaan na het werken met vele kristallen.

ISIS KRISTAL

Lemurisch Kristal IsisIsis kristallen hebben ten minste één 5-hoekige zijde. Lemurische Isis kristallen resoneren krachtige vrouwelijke energie en zijn perfecte kristallen om met de Godin of goddelijk-vrouwelijke energie te werken. Deze kristallen helpen vrouwen bij het accepteren en verwerken van hun ware goddelijk-vrouwelijke in het dagelijkse leven. Mannen ontvangen hulp bij het balanceren van hun agressieve en accepterende delen van zichzelf.

GOUDEN-HELER

Lemurisch KristalGouden-Heler kristallen, ook wel Golden Healer kristallen genoemd, zijn transparant en hebben een licht gouden kleur. Deze kristallen zijn krachtige genezers die helpen om de Universele Levensenergie via de kroonchakra in het lichaam te laten stromen. Ze verschonen blokkades en helpen het energielichaam te harmoniseren. Lemurische Golden Healers zijn zeldzame meesterkristallen en resoneren een hoge frequentie.

RAAM KRISTAL

Kristal LemurischRaam kristallen hebben een rechthoekige ruit op het gezicht of de punt van het kristal. Van deze kristallen wordt gezegd dat zij een raam bieden naar de ziel en helpen om intuïtieve antwoorden te vinden op je vragen. Ze bieden duidelijkheid en richting in meditatie wanneer je een oplossing zoekt voor een bepaalde situatie.

INFORMATIE-RECORDER KRISTAL

Lemurische KristallenInformatie-Recorder kristallen hebben ingekraste, soms verhoogde, driehoeken of piramides op het lichaam van het kristal. Een Informatie-Recorder kristal heeft spirituele informatie opgeslagen voor de persoon die met het kristal gaat werken. Deze spirituele informatie kan oeroude kennis zijn of specifieke kennis voor de persoon die met het kristal werkt.

SCARLET-TEMPEL

Lemurisch Kristal Scarlet TempelLemurische Scarlet-Tempel kristallen hebben een rode gloed over of in het kristal dat wordt veroorzaakt door ijzeroxide. Deze kristallen zijn speciaal. De oeroude genezingsleer van Levensenergie is opgeslagen in deze roodachtige Scarlet-Tempel kristallen.

LASERSTAF KRISTAL

Lemurisch Kristal LaserstafLaserstaf kristallen zijn lange, slanke kristallen met een smalle punt op het uiteinde. Deze taps toelopende laserstaf kristallen lijken op vingers en je kunt er heel gericht energie mee projecteren.

TANTRISCHE-TWEELING KRISTAL

Lemurische Kristallen Tantrische TweelingTantrische-Tweeling kristallen zijn kristallen die een gezamenlijk lichaam delen, maar wel twee duidelijk gescheiden punten hebben. Deze kristallen hebben letterlijk twee hoofden en één lichaam. De punten van een Tantrische-Tweeling kristal hoeven niet dezelfde lengte te hebben. Tantrische-Tweeling kristallen helpen je bij het bouwen van relaties en bij het aantrekken van gelijkgestemden. Voor bestaande relaties bieden deze kristallen de energie om de relatie te verdiepen.

REGENBOOG KRISTAL

Lemurisch Kristal RegenboogRegenboog kristallen zijn kristallen met regenbogen in het kristal die worden veroorzaakt door licht dat wordt gefragmenteerd door het prisma-effect van een interne breuk of insluitsel. De fragmentatie is temperatuurgevoelig waardoor de regenboog verdwijnt en verschijnt. Van deze kristallen wordt gezegd dat ze een blik bieden op het meest pure witte licht dat in de fysieke realiteit kan worden waargenomen. Een regenboog kristal begeleidt je tijdens meditatie naar de wereld van het witte licht, brengt helderheid bij dromen en helpt je van het leven in het NU te leren houden.

MANIFESTATIE KRISTAL

Lemurisch Kristal ManifestatieEen klein kristal dat volledig in het grote kristal is ingesloten wordt een manifestatie kristal genoemd. Deze kristallen helpen bij het verwezenlijken van wensen en zegeningen. Bij een pijnlijke jeugdervaring, fysiek of emotioneel, helpen ze bij het verwijderen van blokkades rondom pijnlijke herinneringen. Lemurische Manifestatie kristallen brengen de oorzaak van pijn aan het licht en helpen bij het verwerken hiervan.

CHANNELING KRISTAL

Lemurisch Kristal ChannelingChanneling kristallen hebben een 7-hoekig gezicht op de punt van het kristal met aan de tegenoverliggende zijde een 3-hoekige zijde. Channeling kristallen hebben de energie die je kunnen helpen om in contact te komen met je Hogere Zelf om essentiële informatie, wijsheid en waarheid te ontvangen.

TIJDLIJN VERLEDEN

Lemurisch Kristal Tijdlijn VerledenKristallen met een rechthoekige zijde die naar links wijst zijn tijdlijn kristallen die een raam bieden naar informatie uit het verleden en helpen bij het vinden van oorzakelijke verbintenissen. Deze links activatie kristallen helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van linkerhersenhelft functies zoals analyse, objectiviteit, rationaliteit, spraakvaardigheid en logica.

TIJDLIJN TOEKOMST KRISTAL

Lemurisch Kristal Tijdlijn ToekomstKristallen met een rechthoekige zijde die naar rechts wijst zijn tijdlijn kristallen die een raam bieden naar informatie in de toekomst en helpen bij het intuïtief voelen van aanstaande gebeurtenissen. Deze rechts activatie kristallen helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van rechterhersenhelft functies zoals visueel zien, patronen herkennen en intuïtie.

YANG KRISTAL

Lemurisch Kristal YangYang kristallen zijn buitengewoon transparant en versterken of magnetiseren de yang energie: mannelijk, assertief en actief. Gebruik je dit Lemurische Yang kristal op een positieve manier dan helpen ze je bij het verhogen van zelfvertrouwen, realiseren van doelen en verbinden met actieve energie.

BARNACLE KRISTAL

Lemurisch Kristal BarnacleBarnacle kristallen herken je aan de kleine kristalletjes die zich op het grote kristal hechten. Deze kristallen zijn uitermate geschikt voor meditatie, want ze helpen je te herinneren dat er een verschil tussen de relaties die je maakt in het leven en jezelf. Ze helpen om jezelf los te zien van je relaties en omstandigheden.

TOM RENSEN EN ZIJN ERVARING MET HET LEMURISCH KRISTAL IN ZIJN ASHA AURA HEALING PRAKTIJK

ASHA Aura Healing

De laatste tijd kwam vaak, zonder aanwijsbare aanleiding, de naam “Lemurië” in mijn hoofd op. Eerst zonder verklarende boodschappen erbij. Onlangs was ik in de Frontier World winkel in Amsterdam, om mijn gebruikelijke aurasessies met klanten in de winkel te doen. Daar trok een verzameling grote kristallen van AuraYoga mijn aandacht.

Ik vroeg of ik “die grote jongen daar” even mocht vasthouden. Dat mocht. Meteen toen ik ’m aanraakte, gebeurde er iets bijzonders. Pijlsnel ging er een aangenaam warme stroom door mijn hele lichaam. Tegelijkertijd voelde ik dat er in mijn aura een energetische “resetting” plaatsvond. En er kwam ’n duidelijke boodschap binnen. Dat het nu tijd is voor mij om met (nog) hogere energiefrequenties te gaan werken.

Volgens de bijgeleverde informatie had ik een “gegraveerde gouden-heler raam laserstaf informatie-recorder” kristal in mijn handen. Een prachtige, langwerpige steen uit Minas Gerais, Brazilië, met een goudachtige lichtgloed erin. Een Lemurisch kristal……aha! Vandaar dat de naam “Lemurië” de laatste tijd steeds vaker in mijn gedachten verscheen! Ik was direct verkocht. Niet andersom. Want de steen zoekt jóu uit, zo heb ik begrepen.

Daar bleef het niet bij. Enkele dagen later zag ik dat de prijs, die ik ervoor had betaald, niet klopte met het bedrag dat op het bijgeleverde informatieblad stond vermeld. Deze bleek verwisseld te zijn met die van ’n ander kristal in de Frontier World vitrine. Natuurlijk moest ik die andere steen ook even in mijn handen houden. Deze keer voelde ik een duidelijk zwaardere energiestroom door mij heen gaan. En besefte ik dat ik in een klap veel steviger geaard was. “Deze moet je ook hebben”, werd mij gezegd. “Ja, ik weet het”, reageerde ik meteen.

Voor de tweede keer was ik verkocht. Deze keer door een Lemurische “aardings informatie-recorder regenboog kristal”. Een heel stevige, transparante steen die je verbinding met de Aarde en de alledaagse realiteit stevig en rustig maakt, zo ervaar ik. Zo’n kristal bezit bovendien ook nog eens informatie over “genezing en genezingstechnieken uit de tijd van Lemuria”. Inmiddels weet ik, dat ik (her)aansluiting ga krijgen met genezende methodes waarmee ik werkte in mijn eigen vorige leven(s) in Lemuria. En die ik verder mag uitbouwen en toepassen in deze tijd.

DEZE KRISTALLEN ZIJN ENERGETISCHE STOFZUIGERS DIE SNEL EN EFFICIËNT NEGATIEVE ENERGIE IN DE AURA OMZETTEN IN POSITIEVE FREQUENTIES

De combinatie van deze twee Lemuriërs is super. Zij heffen blokkades op, en helpen het energielichaam (aura) te harmoniseren. Bovendien zijn zij specialisten in het openen van het hartchakra en het emotionele lichaam. Zij hebben in zich “spirituele informatie opgeslagen voor de persoon die met het kristal gaat werken”. Dus zorg ik ervoor dat deze twee zoveel mogelijk in mijn buurt zijn. Ik voel ’n steeds sterker innerlijk evenwicht. En een geleidelijke maar duidelijke aanloop naar werken met steeds hogere frequenties.

Al jaren geleden wist ik dat ik ooit stenen en kristallen zou gaan gebruiken bij mijn healing activiteiten. Nu is het dan zo ver! De reacties: “Wat een power, zeg, ongelooflijk!”. En: “ik heb nog nooit eerder zoiets bijzonders meegemaakt”. Deze kristallen zijn ware energetische stofzuigers die zeer snel en efficiënt negatieve energie in de aura omzetten in positieve frequenties. Hun tegelijkertijd intensieve en subtiele energie zet in hoog tempo emotionele pijn om in blijheid en, letterlijk, in “lichtheid”. Kortom: ik ben heel blij met mijn kristallen van AuraYoga!

Tom Rensen, ASHA Aura Healing

Facebook

LIKE

Volg ons op Facebook en neem deel aan leuke winacties.