LEMURISCH KRISTAL VAN 15,2 CM EN 870 GRAM ♡ REGENBOOG

€ 395

Niet op voorraad

LEMURISCH KRISTAL VAN 15,2 CM EN 870 GRAM ♡ REGENBOOG

€ 395

Het kristal meet 15,2 x 7,3 x 6 cm, weegt 870 gram en is met de hand uitgegraven in Minas Gerais Brazilië.

Het kristal is onbewerkt, 100% natuurlijk, individueel geselecteerd en persoonlijk goedgekeurd door AURAYOGA.

Meer informatie over Lemurische kristallen.

Out of stock

LEMURISCH KRISTAL REGENBOOG

LEMURISCHE KRISTALLEN UIT SERRA DO CABRAL, MINAS GERAIS, BRAZILIË

Lemurisch zaadkristal werd eind jaren negentig voor het eerst gevonden in een mijn op een bergtop van de Serra do Cabral nabij de gemeente Joaquin Felicio in de regio Minas Gerais in Brazilië. Met hun matte, dromerige en zachtroze gloed werden deze Lemurische zaadkristallen direct herkent als een uniek nieuw type helende steen. Sindsdien worden er verschillende varianten Lemurische kristallen in de regio gevonden.

Lemurische kristallen hebben vaak een heilig-geometrische hexagonale vorm en horizontale strepen of traptreden die omhoog lopen naar de punt van het kristal. Vaak, maar niet altijd, heeft het kristal uit de Lemurische tijd een matte glans of bevroren laag. Er wordt van gezegd dat deze kristallen door de voorhistorische Lemurische beschaving zijn achtergelaten om ons in deze tijd te onderwijzen en te begeleiden. Lemurische kristallen helpen je te herinneren om de heelheid van je hartchakra te voelen. Het zijn krachtige kristallen voor meditatie en genezing op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

MEDITEREN MET LEMURISCHE KRISTALLEN

Kristallen zijn de computers en versterkers van de natuur. Als energiegeleider versterken kristallen niet alleen energie, maar ook gevoelens, gedachten en intenties van de persoon die met het kristal werkt. Lemurische kristallen zijn mede daarom uitermate geschikt voor meditatie, reiki en ander energiewerk; de frequenties van hun trilling hebben een heilzame werking op aura’s en energievelden in de omgeving.

REGENBOOG

Regenboog kristallen zijn kristallen met regenbogen in het kristal die worden veroorzaakt door licht dat wordt gefragmenteerd door het prisma-effect van een interne breuk of insluitsel. De fragmentatie is temperatuurgevoelig waardoor de regenboog verdwijnt en verschijnt. Van deze kristallen wordt gezegd dat ze een blik bieden op het meest pure witte licht dat in de fysieke realiteit kan worden waargenomen. Een regenboog kristal begeleidt je tijdens meditatie naar de wereld van het witte licht, brengt helderheid bij dromen en helpt je van het leven in het NU te leren houden.

iDeal

AFREKENEN

We accepteren betaling via iDeal, Mister Cash en PayPal.

PostNL

VERZENDEN

PostNL levert de bestelling binnen 3 werkdagen.

Trusted Shops

REVIEWS

AURAYOGA
0 out of 5

Ø 0 uit 5 op basis van 0 reviews.