LEMURISCH KRISTAL VAN 13,5 CM EN 500 GRAM ♡ GEGRAVEERDE MANIFESTATIE TWEELING RAAM REGENBOOG

€ 255

Niet op voorraad

LEMURISCH KRISTAL VAN 13,5 CM EN 500 GRAM ♡ GEGRAVEERDE MANIFESTATIE TWEELING RAAM REGENBOOG

€ 255

Het kristal meet 13,5 x 6 x 4,5 cm, weegt 500 gram en is met de hand uitgegraven in Minas Gerais Brazilië.

Het kristal is onbewerkt, 100% natuurlijk, individueel geselecteerd en persoonlijk goedgekeurd door AURAYOGA.

Meer informatie over Lemurische kristallen.

Out of stock

LEMURISCH KRISTAL MANIFESTATIE TWEELING RAAM REGENBOOG

LEMURISCHE KRISTALLEN UIT SERRA DO CABRAL, MINAS GERAIS, BRAZILIË

Lemurisch zaadkristal werd eind jaren negentig voor het eerst gevonden in een mijn op een bergtop van de Serra do Cabral nabij de gemeente Joaquin Felicio in de regio Minas Gerais in Brazilië. Met hun matte, dromerige en zachtroze gloed werden deze Lemurische zaadkristallen direct herkent als een uniek nieuw type helende steen. Sindsdien worden er verschillende varianten Lemurische kristallen in de regio gevonden.

Lemurische kristallen hebben vaak een heilig-geometrische hexagonale vorm en horizontale strepen of traptreden die omhoog lopen naar de punt van het kristal. Vaak, maar niet altijd, heeft het kristal uit de Lemurische tijd een matte glans of bevroren laag. Er wordt van gezegd dat deze kristallen door de voorhistorische Lemurische beschaving zijn achtergelaten om ons in deze tijd te onderwijzen en te begeleiden. Lemurische kristallen helpen je te herinneren om de heelheid van je hartchakra te voelen. Het zijn krachtige kristallen voor meditatie en genezing op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

MEDITEREN MET LEMURISCHE KRISTALLEN

Kristallen zijn de computers en versterkers van de natuur. Als energiegeleider versterken kristallen niet alleen energie, maar ook gevoelens, gedachten en intenties van de persoon die met het kristal werkt. Lemurische kristallen zijn mede daarom uitermate geschikt voor meditatie, reiki en ander energiewerk; de frequenties van hun trilling hebben een heilzame werking op aura’s en energievelden in de omgeving.

GEGRAVEERD

Gegraveerde Lemurische kristallen vertonen natuurlijke patronen en symbolen op het kristal. Er wordt over deze gravures gezegd dat zij informatie bezitten over genezing en genezingstechnieken uit de tijd van Atlantis en Lemuria. Dit zijn mystieke Lemurische meditatiekristallen die persoonlijke ontwikkeling motiveren.

MANIFESTATIE

Een klein kristal dat volledig in het grote kristal is ingesloten wordt een manifestatie kristal genoemd. Deze kristallen helpen bij het verwezenlijken van wensen en zegeningen. Bij een pijnlijke jeugdervaring, fysiek of emotioneel, helpen ze bij het verwijderen van blokkades rondom pijnlijke herinneringen. Lemurische Manifestatie kristallen brengen de oorzaak van pijn aan het licht en helpen bij het verwerken hiervan.

TANTRISCHE-TWEELING

Tantrische-Tweeling kristallen zijn kristallen die een gezamenlijk lichaam delen, maar wel twee duidelijk gescheiden punten hebben. Deze kristallen hebben letterlijk twee hoofden en één lichaam. De punten van een Tantrische-Tweeling kristal hoeven niet dezelfde lengte te hebben. Tantrische-Tweeling kristallen helpen je bij het bouwen van relaties en bij het aantrekken van gelijkgestemden. Voor bestaande relaties bieden deze kristallen de energie om de relatie te verdiepen.

RAAM

Raam kristallen hebben een rechthoekige ruit op het gezicht of de punt van het kristal. Van deze kristallen wordt gezegd dat zij een raam bieden naar de ziel en helpen om intuïtieve antwoorden te vinden op je vragen. Ze bieden duidelijkheid en richting in meditatie wanneer je een oplossing zoekt voor een bepaalde situatie.

REGENBOOG

Regenboog kristallen zijn kristallen met regenbogen in het kristal die worden veroorzaakt door licht dat wordt gefragmenteerd door het prisma-effect van een interne breuk of insluitsel. De fragmentatie is temperatuurgevoelig waardoor de regenboog verdwijnt en verschijnt. Van deze kristallen wordt gezegd dat ze een blik bieden op het meest pure witte licht dat in de fysieke realiteit kan worden waargenomen. Een regenboog kristal begeleidt je tijdens meditatie naar de wereld van het witte licht, brengt helderheid bij dromen en helpt je van het leven in het NU te leren houden.

iDeal

AFREKENEN

We accepteren betaling via iDeal, Mister Cash en PayPal.

PostNL

VERZENDEN

PostNL levert de bestelling binnen 3 werkdagen.

Trusted Shops

REVIEWS

AURAYOGA
0 out of 5

Ø 0 uit 5 op basis van 0 reviews.