LEMURISCH KRISTAL VAN 13,5 CM EN 280 GRAM ♡ CHANNELING INFORMATIE-RECORDER LASERSTAF

€ 225

Niet op voorraad

LEMURISCH KRISTAL VAN 13,5 CM EN 280 GRAM ♡ CHANNELING INFORMATIE-RECORDER LASERSTAF

€ 225

Het kristal meet 13,5 x 5,5 x 3,2 cm, weegt 280 gram en is met de hand uitgegraven in Minas Gerais Brazilië.

Het kristal is onbewerkt, 100% natuurlijk, individueel geselecteerd en persoonlijk goedgekeurd door AURAYOGA.

Meer informatie over Lemurische kristallen.

Out of stock

LEMURISCH KRISTAL CHANNELING INFORMATIE-RECORDER LASERSTAF

LEMURISCHE KRISTALLEN UIT SERRA DO CABRAL, MINAS GERAIS, BRAZILIË

Lemurisch zaadkristal werd eind jaren negentig voor het eerst gevonden in een mijn op een bergtop van de Serra do Cabral nabij de gemeente Joaquin Felicio in de regio Minas Gerais in Brazilië. Met hun matte, dromerige en zachtroze gloed werden deze Lemurische zaadkristallen direct herkent als een uniek nieuw type helende steen. Sindsdien worden er verschillende varianten Lemurische kristallen in de regio gevonden.

Lemurische kristallen hebben vaak een heilig-geometrische hexagonale vorm en horizontale strepen of traptreden die omhoog lopen naar de punt van het kristal. Vaak, maar niet altijd, heeft het kristal uit de Lemurische tijd een matte glans of bevroren laag. Er wordt van gezegd dat deze kristallen door de voorhistorische Lemurische beschaving zijn achtergelaten om ons in deze tijd te onderwijzen en te begeleiden. Lemurische kristallen helpen je te herinneren om de heelheid van je hartchakra te voelen. Het zijn krachtige kristallen voor meditatie en genezing op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

MEDITEREN MET LEMURISCHE KRISTALLEN

Kristallen zijn de computers en versterkers van de natuur. Als energiegeleider versterken kristallen niet alleen energie, maar ook gevoelens, gedachten en intenties van de persoon die met het kristal werkt. Lemurische kristallen zijn mede daarom uitermate geschikt voor meditatie, reiki en ander energiewerk; de frequenties van hun trilling hebben een heilzame werking op aura’s en energievelden in de omgeving.

CHANNELING

Channeling kristallen hebben een 7-hoekig gezicht op de punt van het kristal met aan de tegenoverliggende zijde een 3-hoekige zijde. Channeling kristallen hebben de energie die je kunnen helpen om in contact te komen met je Hogere Zelf om essentiële informatie, wijsheid en waarheid te ontvangen.

INFORMATIE-RECORDER

Informatie-Recorder kristallen hebben ingekraste, soms verhoogde, driehoeken of piramides op het lichaam van het kristal. Een Informatie-Recorder kristal heeft spirituele informatie opgeslagen voor de persoon die met het kristal gaat werken. Deze spirituele informatie kan oeroude kennis zijn of specifieke kennis voor de persoon die met het kristal werkt.

LASERSTAF

Laserstaf kristallen zijn lange, slanke kristallen met een smalle punt op het uiteinde. Deze taps toelopende laserstaf kristallen lijken op vingers en je kunt er heel gericht energie mee projecteren.

iDeal

AFREKENEN

We accepteren betaling via iDeal, Mister Cash en PayPal.

PostNL

VERZENDEN

PostNL levert de bestelling binnen 3 werkdagen.

Trusted Shops

REVIEWS

AURAYOGA
0 out of 5

Ø 0 uit 5 op basis van 0 reviews.